Over 16,534,779 people are on fubar.
What are you waiting for?

Vandaag tablet wereld is vol van de concurrentie, de concurrentie hoofdzakelijk tussen de merken en besturingssystemen die in deze tabletten. Maar het Android-besturingssysteem is het bijhouden van zijn positie aan de top van alle andere besturingssystemen. Laten we gaan door de feiten die helpen Android om de nummer een onder de tablet-besturingssystemen.

Open source-
Android is een open source besturingssysteem dat momenteel eigendom is van Google Inc Zoals het is open source, iedereen kan de broncode gebruiken om hun eigen applicaties te maken. Dat is de reden waarom de meeste van de tablet productiebedrijven liever Android als besturingssysteem voor hun tablet.

De Android Tablet marktaandeel rond de 90%. Alle andere besturingssystemen bij elkaar gehouden slechts 10% van het marktaandeel. In de eerste dagen, het besturingssysteem dat het grootste deel van de tablet markt gehouden was iMac. Maar de komst van de Android Operating System brak dit record. Deze dagen is het heel moeilijk voor een ander besturingssysteem op de trend dat Android te stellen verslaan.

Groot aantal toepassingen-
Omdat het een open source besturingssysteem, kan iedereen zijn eigen applicatie te maken op Android en verkopen, dit leidt tot een brede verzameling van applicaties. U kunt eenvoudig het verkrijgen van de gewenste toepassing in de markt. De Android markt en het internet bevatten veel toepassingen in tal van segmenten.

Relatief goedkope prijs-
Als u de prijs van tabletten met verschillende besturingssystemen te overwegen, de Android Tablet biedt de laagste prijs. Aangezien alle andere besturingssystemen zijn betaalde versies, de prijs hoger. De Android Operating System is gratis, dus de prijs laag blijft.

Prestaties en Technische Specificaties-
Als de prestatie en technische specificaties van verschillende tabletten werden gemeten, zou Android tabletten onderscheiden, zowel in het geval van prestatie en gemak te gebruiken. Android Tablets overtreffen andere tabletten en 4G telefoons. Zelfs een beginner kan navigeren door de opties te verkennen functies met gemak. Zelfs na aan de top van de lijst, wordt Android nooit instelling weer hun onderzoek. Veel nieuwe uitvindingen zijn coming out te houden omhoog het goede werk. Door dit proces kan overwinnen fouten die zijn gestegen in vorige versies. In tegenstelling tot andere besturingssystemen, de nieuwere versies van het Android OS ondersteunt live video streaming, Adobe Flash en andere functie. Al deze ontwikkelingen helpen om de tabletten superieure positie te handhaven.

telefoon kopen . beste smartphone . android tablet

 

Leave a comment!
html comments NOT enabled!
NOTE: If you post content that is offensive, adult, or NSFW (Not Safe For Work), your account will be deleted.[?]

giphy icon
blog.php' rendered in 0.04 seconds on machine '190'.